: Jaybird Reign

Valloittava Jaybird

Jaybirdin jännittävä ranneke on uudenlainen niin hyvässä kuin pahassa.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kokonaisaktiviteettia mittaava konsepti, johon voi asettaa päiväkohtaisia tavoitteita. Enemmän kuin pelkkä askelmittari.
Sovellus on vielä kehitysvaiheessa. Ongelmia synkkauksen kanssa.
Tuki: iPhone 4S, Android 4.3 ja uudempi

Ranneke: S/M (54-66 mm rannekehihna) ja L/XL (66-78 mm)

Akunkesto: 5 päivää

Vedenkestävyys: Täysin vedenkestävä. Kestää uimista.

Hinta: 190 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Jaybird tunnetaan ennen kaikkea kuulokkeistaan. Aktiivisuusrannekkeet on valmistajalle uusi aluevaltaus. Laitteen konsepti on eittämättä testin kiinnostavin, ja tunnustan että treeninälkäni vain kasvoi tätä käyttäessä! Reign tarjoaa neuvoja tavoitteiden saavuttamiseksi seuraavan päivän varalle sen sijaan, että se jälkikäteen kyselisi, miten on päivän liikunnan ja unensaannin laita.

Tekniikka perustuu sykkeen ja HRV:n (Heart Rate Variability) jatkuvaan tarkkailuun. HRV kertoo, miltä käyttäjästä tuntuu, eli onko treeni vienyt viimeisetkin voimat ja saanut puuskuttamaan kunnolla. ”Go Zone” kertoo aamuisin kahdessa minuutissa, kuinka aktiivinen käyttäjä voi päivän aikana olla. Aktiivisuutta mitataan pistein, joten kokonaiskuva päivästä on helppo hahmottaa. Tietysti laite tarjoaa myös askelten määrän ja kulutettujen kalorien lukeman. Reign tulee käytössä varmemmaksi käyttäjänsä HRV:n ja liikkumistapojen tulkitsemisessa.

Miten Reign sitten suoriutuu sisäliikunnan mittaamisesta? Kohtalaisesti. Se ei pysty erottelemaan tai jälkikäteen nimeämään liikunnan lajia, joten sisäpyöräilyni sai nimen ”general activity, 300 kcal”. Synkkausongelmat ja liikuntahistorian puuttuminen tämänhetkisestä sovellusversiosta tekevät käytöstä vaivalloista. Mutta testipäivinä (ja öinä) se rekisteröi liikkumiseni ja nukkumiseni suorastaan pelottavan tarkasti. Sovellus on vielä kehitysvaiheessa ja yhteys katkeili, joten kadotin muutaman päivän statistiikan kokonaan. Pohjoismaisen agentin Isoldan mukaan ongelman pitäisi korjaantua uuden päivityksen myötä.

Jaybird Reign tulee siistissä ja elegantissa paketissa, jossa on mukana vaihdettavat magneettikiinnitteiset hihnat ja urheiluranneke. Aktivisuusmittari on pieni, 3 x 1 cm, ja se voidaan vaihtaa erilaisiin rannehihnoihin magneettilukituksella. Saavutettu aktiivisuustavoite ilmoitetaan LED-valoilla. Laite on elegantti, mutta ei sisällä älyominaisuuksia. Tämä mittaa aktiviisuutta ja piste.

Johtopäätökset

Uskon, että Reign-konsepti on askeleen edellä muita. Se mittaa väsymystä ja arvioi etukäteen sopivan aktiivisuustason päivälle eikä vain laske askelia. Innostustani rajoittaa vain se, että tuote tuntuu puolivalmiilta. Kannattaa pitää silmät auki ja seurata Jaybirdin kehitystä!

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Sonos Arc

Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

Vieritä ylös