: Huawei Talkband B1

Kuulokkeet rannekkeessa

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: ranneke, joka sopii myös korvaan.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Mittaa hyvin unta, kun ranneke on kädessä.
Sovellus ei tarjoa yksityiskohtaisia tietoja tai ohjeita liikunnan lisäämiseen. Ranneke on lähinnä askel- ja unimittari. Paksu ranneke.
Tuki: Android 4.0+, Iphone 4 ja uudempi

Ranneke: 25 cm (L) ja 22 cm (S)

Akunkesto: 6 päivää

Vedenkestävyys: IP57

Hinta: 120 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Huawein aktiivisuusranneke on enemmän kuin vain aktiivisuuden mittausta. Rannekkeeseen on yhdistetty pieni musta Bluetooth-kuuloke, jonka voi irrottaa ja laittaa korvaan puhelimen soidessa: näin ranneke toimii vaikka työkäytössä. Kuuloke toimii hyvin, mutta onkohan kokonaisuus kuitenkaan ihan loppuun asti mietitty?

Lopputuloksena on nimittäin testin paksuimpia rannekkeita (14 mm), ja jykevän designin vuoksi ranneketta pitää painaa juuri oikeasta kohdasta, jotta sen saa irti kädestä. Sovellus on alkeellinen, mutta toimii kuitenkin Applen Health-applikaation kanssa, jos sellaista kaipaa. Ranneke kadottaa usein Bluetooth-yhteyden, mutta sen saa päälle taas manuaalisesti uudelleen yhdistämällä.

Talkband mittaa askelia ja unta, mutta ei tee juuri muuta. Mennyttä ajanjaksoa voi tarkastella jälkikäteen, mutta omia liikuntakertoja ei voi lisätä manuaalisesti tai korjata laitteen tietoja muuten. Jälkimmäinen olisi tärkeää, sillä laite tulkitsi esimerkiksi kahden tunnin pöydän ääressä työskentelyn nukkumiseksi, mikä johti varsin mukaviin unilukemiin päivän päätteeksi.

Setup-opas ja sovellus on kirjoitettu kielellä nimeltä ”Engrish”, mitä on hieman hankala ymmärtää. Huvittavat tekstit lienevät jonkun kiinalaisen käsialaa. Toisinaan kieli ärsyttää, etenkin, kun yrittää ratkoa ongelmia. Toisinaan se on viehättävää – Talkbandin slogan on ”a good partner for your sport” ja se osaa jopa kertoa, montaako riisikulhollista kuluttamasi kalorit vastaavat! Saan vahvistuksen ennakkoluuloilleni, kun syötän tietoni rannekkeeseen: laite on testin ainoa, jonka oletuspaino mieskäyttäjälle on 60 kg.

Johtopäätökset

Talkband B1 on liian erikoinen ja rannekkeen puolesta liian kömpelö. Eikö puheluominaisuutta voisi rakentaa suoraan rannekkeeseen, niin että puhelimeen voisi puhua lenkillä vain kättään nostamalla? Kuulokkeissa tällainen jo onnistuu. Sovellus on heikko eikä tarjoa juuri mitään. Tämä on pelkkä askelmittari, johon on liitetty kummallinen kuuloke, siinä kaikki.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös