: SteelSeries Rival 310

Arkinen ahertaja

SteelSeriesin hiiri on pelaajille, jotka eivät kaipaa koristeellisia ekstraherkkuja laitteisiinsa – eihän niillä pelejä voiteta.

Ääni & Kuva kiteyttää

Ergonominen, kestävä päällys sivuilla ja pyörässä. Hyvä ohjelmisto.
Ei yhtä viihdyttävä kuin monien kilpailijoiden hiiret. Tämä on työmyyrä, ei hauskuuttaja.
Nopeus: 350 IPS

Maksimiresoluutio: 12 000 DPI

Napit: 6 Omron

Ohjelmisto: SteelSeries Engine

Valot: RGB

Kätisyys: Oikea

Paino: 88 g

Verkkosivusto: steelseries.com

Hinta: 70 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Tanskalainen SteelSeries on pelivarustemarkkinoiden suosituimpia valmistajia. Se sponsoroi Evil Geniuses – e-urheilujoukkuetta, joka on paitsi voittanut miljoonien dollareiden palkintoja varusteidensa avulla, myös osallistunut uusien tuotteiden kehittelyyn.

Olemme testanneet useita SteelSeriesin kuulokkeita, ja brändi tekee myös MSi:n kannettavien näppäimistöt. Hiiriäkin toki löytyy. Uusimman nimi on Rival 310.

Vaivaisella 88 gramman painollaan Rival 310 on testin kevyin. Se on oikean käden hiiri, jonka muotoilu on pehmeää, toisin kuin monissa ergonomisissa hiirissä. Sivut ja ohjauspyörä on päällystetty silikonikumilla, josta saa hyvän otteen. Sensorin luvataan olevan kaikkien aikojen tarkin, ja kieltämättä se on erittäin tarkka.

Ohjauspyörä ja logo ovat valaistuja, ja SteelSeries Engine -ohjelmasta voi valita värin. Ohjelmalla voi tehdä paljon muutakin: nappien toimintoja voi muuttaa ja sinne voi tallentaa makroja, jotka käynnistyvät napinpainalluksella. Edistyneet pelaajat voivat hienosäätää hiiren herkkyyttä ja liikkeenkorjausta.

Johtopäätökset

SteelSeries Rival 310 on niin järkevä, että se on tylsää. Harkittujen yksityiskohtiensa ansiosta se kuitenkin toimii erinomaisesti pelin tuoksinassa. Hiiri pysyy hyvin kädessä vaikka 35-asteisessa Assembly-hallissa. Napit on sijoitettu fiksusti. Jos omistaa saman valmistajan muita laitteita, voi erinomaisella SteelSeries Engine -ohjelmalla hallita niitä kaikkia. Mahdollisuus käyttää sovelluksia ohjelman sisällä on fiksu lisä. Plussana myös Rival 310:n melko edullinen hinta.

Kommentera

Vastaa

Lue myös

Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Monen toivelistalta löytyvät pelaamiseen sopivat kuulokkeet – älä osta mitä sattuu, vaan tutustu ensin 12 testaamaamme malliin!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös