: SteelSeries Rival 310

Arkinen ahertaja

SteelSeriesin hiiri on pelaajille, jotka eivät kaipaa koristeellisia ekstraherkkuja laitteisiinsa – eihän niillä pelejä voiteta.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Ergonominen, kestävä päällys sivuilla ja pyörässä. Hyvä ohjelmisto.
Ei yhtä viihdyttävä kuin monien kilpailijoiden hiiret. Tämä on työmyyrä, ei hauskuuttaja.
Nopeus: 350 IPS

Maksimiresoluutio: 12 000 DPI

Napit: 6 Omron

Ohjelmisto: SteelSeries Engine

Valot: RGB

Kätisyys: Oikea

Paino: 88 g

Verkkosivusto: steelseries.com

Hinta: 70 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Tanskalainen SteelSeries on pelivarustemarkkinoiden suosituimpia valmistajia. Se sponsoroi Evil Geniuses – e-urheilujoukkuetta, joka on paitsi voittanut miljoonien dollareiden palkintoja varusteidensa avulla, myös osallistunut uusien tuotteiden kehittelyyn.

Olemme testanneet useita SteelSeriesin kuulokkeita, ja brändi tekee myös MSi:n kannettavien näppäimistöt. Hiiriäkin toki löytyy. Uusimman nimi on Rival 310.

Vaivaisella 88 gramman painollaan Rival 310 on testin kevyin. Se on oikean käden hiiri, jonka muotoilu on pehmeää, toisin kuin monissa ergonomisissa hiirissä. Sivut ja ohjauspyörä on päällystetty silikonikumilla, josta saa hyvän otteen. Sensorin luvataan olevan kaikkien aikojen tarkin, ja kieltämättä se on erittäin tarkka.

Ohjauspyörä ja logo ovat valaistuja, ja SteelSeries Engine -ohjelmasta voi valita värin. Ohjelmalla voi tehdä paljon muutakin: nappien toimintoja voi muuttaa ja sinne voi tallentaa makroja, jotka käynnistyvät napinpainalluksella. Edistyneet pelaajat voivat hienosäätää hiiren herkkyyttä ja liikkeenkorjausta.

Johtopäätökset

SteelSeries Rival 310 on niin järkevä, että se on tylsää. Harkittujen yksityiskohtiensa ansiosta se kuitenkin toimii erinomaisesti pelin tuoksinassa. Hiiri pysyy hyvin kädessä vaikka 35-asteisessa Assembly-hallissa. Napit on sijoitettu fiksusti. Jos omistaa saman valmistajan muita laitteita, voi erinomaisella SteelSeries Engine -ohjelmalla hallita niitä kaikkia. Mahdollisuus käyttää sovelluksia ohjelman sisällä on fiksu lisä. Plussana myös Rival 310:n melko edullinen hinta.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös