: Logitech G903 Wireless

Ylettömän ylellinen scifihiiri

Logitechin huippuhiiri pystyy mihin vain, ja se näkyy myös hinnassa.

Ääni & Kuva kiteyttää

Tyylikäs design. Erittäin tarkka. Langaton. Langaton lataus.
Yhden G903:n hinnalla saa monta hyvää tavallista pelihiirtä.
Nopeus: 400 IPS

Maksimiresoluutio: 12 000 DPI

Napit: 8

Ohjelmisto: Logitech Gaming Software

Valot: RGB

Kätisyys: Valittavissa

Paino: 110–120 g

Verkkosivusto: logitech.com/fi

Hinta: 160 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Logitech on tehnyt hiiriä pidempään kuin yksikään muu yhä elossa oleva valmistaja. G903 on heidän huippumallinsa pelihiiristä, ja todellinen yllätys!

Ensinnäkin G903 on testin ainoa langaton hiiri. Koska sekä Bluetooth että Logitechin oma standardiadapteri ovat liian hitaita pelaamiseen, tulee hiiren mukana ”Lightspeed”-USB-adapteri. Johtoa suosiville sellainenkin löytyy. Painoa voi säätää 10 gramman lisäpainoilla, ja peukalonapit voi vaihtaa toiselle sivulle, jolloin hiiri sopii vasenkätisille!

G903:n kapea ja pitkulainen ulkomuoto tuo mieleen scifi-elokuvan rekvisiitan.

Ergonomia on hyvä ja päänapit ovat kevyet ja toimivat salamannopeasti. Pyörän päällä olevan lisänapin vuoksi voi olla vaikea löytää oikeaa nappia pelin tuoksinassa. Tarkkuus on huippuluokkaa.

Hiiren asetuksia hienosäädetään Logitech Gaming Software -sovelluksesta. Tekstin koko ei ikävä kyllä vastaa näytön resoluutiota, joten Full HD -näyttö näyttääkin lukukelvottomalta 13-tuumaisella 3K-näytöllä. Ja koska sovellus on kiinnitetty aloitusnäyttöön, ei sitä saa vedettyä suuremmalle näytölle, jos käytössä on useampia ruutuja.

Johtopäätökset

Logitech G903 on luksushiiri Rolls Royce -hintaluokassa. Ominaisuuksien ja säätömahdollisuuksien määrä on hengästyttävä. Hiiren mukana tulee hiirimatto, joka lataa hiirtä ja tuo hiiren käyttöön uudenlaisen langattoman vapauden. Toisaalta G903 maksaa enemmän kuin sen kaksi lähintä kilpailijaa yhteensä, tarjoamatta kuitenkaan pelaamiseen mitään lisäominaisuuksia. Tarkkaa ja nopeaa pelihiirtä kaipaava oikeakätinen pelaaja löytää edullisempiakin vaihtoehtoja.

mainos
mainos
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös