: Kingston HyperX Pulsefire FPS

Tosi minimalisti

HyperX on skipannut useimmat ominaisuudet, joten lopputulos on varsin riisuttu.

Ääni & Kuva kiteyttää

Testin edullisin. Ei turhia ominaisuuksia.
Paljossa on säästetty. Hitain sensori.
Nopeus: 130 IPS

Maksimiresoluutio: 3 200 DPI

Napit: 6 Omron

Ohjelmisto: Ei ole

Valot: Punainen

Kätisyys: Oikea

Paino: 95 g

Verkkosivusto: hyperxgaming.com

Hinta: 60 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

HyperX on muistivalmistaja Kingstonin peliosasto. He aloittivat nopealla RAM-muistilla mutta ovat laajentaneet sittemmin pelilaitteisiin, kuten erinomaisiin kuulokkeisiin.

Hiiriäkin tekevät. Uusin malli on HyperX Pulsefire FPS, ja muiden HyperX-tuotteiden tapaan kouluesimerkki minimalismista. Ergonominen hiiri ja simppeli muotoilu. Kuusi nappia, yksi ohjauspyörä. Siinä kaikki. Ei RGB-värejä, pelkkä logon punainen valo ja ohjauspyörä. Toisaalta sivut ja pyörä on päällystetty kestävällä kumilla ja vasen/oikea-napeissa on laadukkaat Omronin kytkimet. Kingston on säästänyt, mutta ei tärkeissä paikoissa.

Ohjelmisto kuuluu säästöjen piiriin. Tuntien hienosäätämisen sijaan hiiri vain tökätään USB-porttiin ja aletaan pelaamaan. Selkeää!

Resoluutio ja nopeus eivät yllä lähellekään kilpailijoiden hulluja lukuja, mutta kuulostavat täysin järkeviltä: 3 200 DPI ja 130 tuumaa sekunnissa. Kukaan ei tarvitse 12 000 DPI:n resoluutiota, ja jos reson vahingossa säätäisi niin korkealle, tulisi hiirestä mahdoton ohjattava. Nopeus taas on eri juttu. Kun pelissä kääntyy kulman taakse ja yrittää tähdätä vihollista, huomaa, että hiiren hallinta ei ole yhtä hyvin hallussa kuin joillakin muilla testihiirillä. Mutta nämä ovat pikkuasioita, ja olemme aikoja sitten ohittaneet tälläkin hiirellä vauhtitason, jolla toimistohiiri saisi sydärin.

Johtopäätökset

HyperX Pulsefire FPS on mukavaa vaihtelua asevarusteluun nappien määrästä, vaikuttavimmista spekseistä ja yliopistotutkinnon vaativista ohjelmistoista. Näpräilyn sijaan se on yksinkertainen ja luotettava kuin Kalashnikov. Lisäetuna on hiiren edullinen hinta, vaikka hintaerot ovatkin tässä testissä hyvin pienet. Ja hiiri on ylipäätään ostoslistan edullisin pelilaite.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Sony A85 on läpeensä erinomainen OLED-televisio, jonka kaunis kuvanlaatu ja selkeä ääni ihastuttavat.
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös