: Apple iMac Retina

Referenssinäyttö

Applen all-in-one-tietokoneen näyttö on täysin vertailukelpoinen erillisten näyttöjen kanssa, ja joiltakin osin parempikin.

Jos ajattelee, että iMac Retinan kanssa tulee tietokone ikään kuin näytön kylkiäisenä, on ostos melkein budjettiluokassa. 5K-resoluutiolla siinä on 67 % enemmän pikseleitä kuin kilpailijoilla. Teksti näkyy näytöllä kuitenkin melko pienellä. Yosemite-käyttöjärjestelmä hoitaa skaalauksen paremmin kuin Windows. Kuvanlaatu on erittäin hyvä ja värintoisto erinomainen. Kirkkaus ja kontrasti ovat testin parhaat.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös