Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

IFA 2006: Mycket tungt hos Harman

Amerikanska Harman International ligger bakom välkända märken som JBL, Infinity och Harman/Kardon. I Berlin-mässans kanske tyngsta monter visade de många nya och spännande nyheter i ett bombardemang av ljud och ljus.

/ 03.09.2006 - 12:42
IFA 2006: Mycket tungt hos Harman

IFA 1harman2 AnsiktslyftningHarman/Kardons populära hemmabiohögtalare kommer nu i pianolack. Den är definitivt snyggare än den gamla matta silverfärgen de haft tidigare – och utan att priset är särskilt mycket högre. Vi har tidigare sagt att detta är prisvärda saker, och nu får de äntligen ett utseende av samma höga klass som ljudet. IFA 1cascade1 CascadeDet här ser vi fram emot att få testa. Om ljudet kommer i närheten av det futuristiska utseendet kan Infinity Cascade bli höstens mest intressanta högtalare. Toppmodern membranteknik ska ge de smala och högresta högtalarna ett fylligt ljud. Priserna är inte heller särskilt avskräckande, det viskas om 25–30 000 kronor för ett komplett system.IFA 1IFA 1marklevinson1 KraftpaketMark Levinson är bland det tyngsta som finns inom amerikansk High End och de nya flerkanalsförstärkarna är varje sann hemmabioentusiasts våta dröm. Tyvärr lär inte många ha råd med dem, för de kostar ungefär lika mycket som en bra bil. IFA 1jblgt40nummer2 JBL GT40Och apropå bil så fanns den här, som fått en grym anläggning från JBL. Och det behövs nog rejäla doningar för att överrösta V8:an på dryga 500 hästkrafter. Ford GT40 är definitivt en av världens häftigaste bilar. jblmoto Ljud på två hjulJBL hade även ”pimpat upp” en motorcykel med ett helt häng högtalare. Om den var godkänd för bruk på svenska vägar kunde inte de vackra kvinnorna hos JBL svara på.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top