Microsoftin uudet Surface-laitteet ja -lisävarusteet sujuvoittavat työtä, opiskelua ja viihteestä nauttimista - ja ovat nyt ennakkotilattavissa.

Annonsørinnhold
 itemprop
Annonsørinnhold

Tapamme työskennellä, tavata muita ja oppia muuttuu jatkuvasti. Digitaalisuus on nykyään ikkunamme maailmaan – toimistomme, koulumme ja tapaamispaikkamme. Windows-koneemme ovatkin elämässämme tärkeämmässä roolissa kuin koskaan. Microsoft kertoo Windows-laitteiden myynnin kasvaneen 35 % helmikuun alusta.

Kuluttajat vaativat nykyään isompien näyttöjen ja parempien näppäimistöjen lisäksi myös joustavuutta laitteiltaan. Juuri siihen Windows-koneet on tehtykin. Ja sitä ajatellen Microsoftin Surface on kehitetty.

Jokainen Surface-tuote on suunniteltu mukautumaan käyttäjänsä tarpeisiin ja hyödyntämään yksinkertaisten ja integroitujen ohjelmistojen ja raudan mahdollisuudet.

Microsoftin uudet Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds ja muut lisävarusteet on kehitetty tukemaan työskentelyäsi missä, milloin ja miten haluatkaan. Tänä keväänä tarpeemme olla yhteydessä toisiimme ja käyttää oikeasti tuottavuuttamme lisääviä laitteita on suurempi kuin koskaan aiemmin. Nyt vain emme lennä toistemme luokse tai näe toisiamme kahviloissa ja toimistoissa, vaan tapaamme omien keittiönpöytiemme ääressä.

Microsoft kehittää Surface-mallistoaan jatkuvasti, ja tavoitteena onkin luoda jokaiselle käyttäjälle, jokaiseen työhön ja paikkaan sopiva Surface-malli, jossa painottuu tarpeen mukaan kannettavuus tai suorituskyky. Seattlelaisyritys tarjoaa tuotteita, jotka mukautuvat uuteen yhtä nopeasti kuin käyttäjänsäkin – niin työn ja viihteen kannalta kuin kaiken siltä väliltäkin.

Microsoft on lanseerannut neljä uutta tuotetta sekä lisävarustemalliston:

Surface Go 2 on kevyt ja kätevä kannettava, joka palvelee täydellisesti niin työntekijöitäsi kuin perheenjäseniäsikin.

mainos

Surface Book 3 on tehokas työväline ammattilaisille, jotka haluavat pöytäkoneen suorituskyvyn kannettavassa. Surfafe Book 3 on Microsoftin tehokkain kannettava tähän mennessä!

mainos

Surface Headphones 2 ja Surface Earbuds tarjoavat keskittymisapua työskentelyyn ja toimivat erinomaisesti myös puheluihin.

Surface Dock 2 ja moniporttinen Microsoft USB-C Travel Hub luovat työpisteen hetkessä sinne, mihin kulloinkin tarvitaan.

Surface Go 2

Surface Go on malliston edullisempi ja kannettavampi 2-in-1-laite. Julkishallinnot ja koulut ympäri maailman ovat valinneet Surface Go -koneet käyttöönsä näiden kompaktin muotoilun, kosketusnäytön, näppäimistön ja kynän monipuolisten mahdollisuuksien ja LTE Advanced -yhteyden ansiosta.

Surface Go 2 on edeltäjänsä tapaan kevyt ja litteä, mutta PixelSense-näyttö on suurempi (10,5″) ja akunkesto pidempi. Se on myös aiempaa 64 % nopeampi uuden valinnaisen 8. sukupolven Intel Core m-prosessorin ansiosta.

mainos
(Kuva: Microsoft)

Äänenlaatu on parantunut Studio Mics -kaksoismikrofoniratkaisun ansiosta. Teams-palaverien ja videopuheluiden osallistujien äänet kuuluvat paremmin ja taustahälyä on vähemmän. 5 Mp:n etukamera tarjoaa terävää kuvaa hieman hämärämmässäkin. Lisäksi Microsoft on lisännyt takakameralle uuden sovelluksen, jolla dokumenttien skannaus ja muistiinpanojen tai kotitehtävien jakaminen käy helposti.

Surface Pen ja Surface Go 2 auttavat etäopiskelijoita ja -työläisiä esimerkiksi diagrammien piirtämisessä, merkintöjen tekemisessä tiedostoihin tai laskuissa.

Surface Go muuntuu yksilölliseksi eriväristen kuorien ja muiden lisävarusteiden avulla. Värivaihtoehtoja ovat hopea, musta, punainen ja sininen.

Surface Go 2 -mallien hinnat alkaen 479 €, koneet ovat saatavilla saman tien.

Surface Book 3

Kun Microsoft suunnitteli Surface Bookin, oli tavoitteena tehdä laite, jossa yhdistyvät pöytäkoneen tehokkuus, tabletin monipuolisuus ja kevyen ja ohuen kannettavan tietokoneen vapaus kauniissa kuorissa. Kehittäjät, suunnittelijat ja ammattilaiset käyttävät Surface Bookia koodaamiseen ja työnkulkujen rakentamiseen Adobella ja Autodeskillä sekä pelaamiseen Xbox Game Pass for PC- tai Steam-palvelussa.

Surface Book 3 on Microsoftin kaikkien aikojen tehokkain kannettava. Sen suorituskyky on jopa 50 prosenttia parempi kuin Surface Book 2:ssa ja akunkesto jopa 17,5 tuntia. Sekä 13-tuumaisessa että 15-tuumaisessa mallissa on upean teräväkuvainen, korkean resoluution PixelSense -näyttö, sujuvasti liukuva ja tarkka kosketuslevy, mukava näppäimistö sekä 10. sukupolven Intel® Core™ -prosessori ja valinnaisena NVIDIA-näytönohjain.

(Kuva: Microsoft)

Kehittäjille, jotka vaativat laitteiltaan huipputason laskenta- ja suoritustehoa, Surface Book 3 tarjoaa nyt jopa 32 gigatavua RAM-muistia sekä Microsoftin kaikkien aikojen nopeimman SSD-levyn.

Pelaamista rakastaville 15 tuuman Surface Book 3 tarjoaa NVDIA GeForce GTX™ -näytönohjaimen, jossa riittää tehoa suosituimpiin Xbox Game Pass for PC -peleihin täydellä 1080 pikselin tarkkuudella ja 60 ruudun sekuntinopeudella. Microsoft tarjoaa vaihtoehtoisesti yritysasiakkaiden ja korkeakoulujen tarpeisiin vastaavan NVIDIA Quadro RTX™ 3000 -näytönohjaimen.

Surface Book 3:n hinnat ovat alkaen 1 899 € ja se on saatavilla 5.6. alkaen. Laite on ennakkotilattavissa jo nyt, ja 5.6. mennessä tilaavat saavat kaupan päälle Surface Pen -kynän.

Surface Headphones 2

Kuulokkeiden laittaminen korville on tämän päivän vastine toimiston oven sulkemiselle. Surface Headphones 2 -kuulokkeet on suunniteltu asettumaan mukavasti korville ja tarjoamaan huikeaa äänenlaatua, mukaan lukien 13-tasoinen vastamelun säätö.

Microsoft on parantanut äänenlaatua ja akunkestoa, joten nyt kuulokkeita voi käyttää lataamatta jopa 20 tuntia. Aktiivista taustamelun vaimennusta voi säätää intuitiivisten, kuulokeosassa olevien säätimien avulla ja niillä voi joko vaimentaa hälyä tai vahvistaa erityisesti ihmisääniä. Tämä on erityisen kätevää ihmisille, jotka yrittävät tehdä töitä kotona, kun paikalla on kämppäkavereita, lapsia, puoliso tai lemmikkejä.

(Kuva: Microsoft)

Korvakuppien muotoilua on parannettu siten, että sitä voi kääntää 180 astetta, jotta kuulokkeita on mukavampi pitää kaulalla. Värivaihtoehtoina ovat klassinen platina ja tyylikäs musta.

Surface Headphones 2 -kuulokkeiden hinta on 279,99 € ja ne ovat saatavilla 5.6. alkaen.

Surface Earbuds

Joskus ihmiset haluavat olla yhteydessä laitteiden välityksellä sulkematta kuitenkaan lähiympäristöään kokonaan ulkopuolelle – kuten vaikkapa kuunnellessaan musiikkia juoksulenkillä tai jutellessaan puhelimessa ruoanlaiton aikana. Äärimmäisen mukavissa ja hyvin paikallaan pysyvissä Surface Earbuds -kuulokkeissa on intuitiiviset kosketussäätimet, joiden avulla voi soittaa puhelun tai vaihtaa kappaletta ilman, että tarvitsee kaivaa puhelinta esiin.

(Kuva: Microsoft)

Kuulokkeissa on syvä Omnisonic-ääni, ja niiden avulla voi kuunnella Spotifya Android-puhelimella napauttamalla kolmesti kumpaa tahansa korvanappia. Näytöttömän Microsoft 365 -integraation ansiosta niillä voi myös tarkistaa sähköpostit Outlook Mobile App for iOS -sovelluksen Play My Emails -toiminnolla tai sanella Word-, Outlook- tai PowerPoint-sisältöä. Mukana tulevan langattoman latausrasian avulla akku kestää koko päivän.

Surface Earbuds -kuulokkeiden hinta on 219,99 € ja ne ovat saatavilla saman tien.

Surface Dock 2

Paras työtila syntyy, kun samaan kokonaisuuteen voidaan liittää näyttöjä, lisälaitteita ja lisätallennustilaa. Surface Dock 2 -telakointiasema auttaa laajentamaan työtilaa helpon magneettiliitännän avulla ja tarjoaa nopeampaa latausta ja tiedonsiirtoa sekä yritystason hallintatyökaluja.

(Kuva: Microsoft)

Samalla Microsoft julkistaa myös uuden, moniporttisen Microsoft USB-C Travel Hub -adapterin, joka tarjoaa lisää tapoja yhdistää laite tietoverkkoihin, näyttöihin ja USB-C™-lisälaitteisiin, kun olet liikkeellä.

Surface Dock 2:n hinta on 309,99 € ja Microsoft USB-C Travel Hubin hinta on 109,99 €. Kumpikin tulee saataville lähiviikkojen aikana.

Microsoft PC -lisätarvikkeet

Microsoft esittelee lisäksi kaksi uutta lisälaitepakettia, jotka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja mukavuutta työskentelypaikasta riippumatta.

Microsoft Ergonomic Desktop ehkäisee ranteiden ja kyynärvarsien väsymystä ja tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta ja hallittavuutta. Jaetussa näppäimistössä on pehmustettu kämmentuki ja eritystarkassa hiiressä pehmustettu peukalotuki.

(Kuva: Microsoft)

Microsoft Bluetooth Desktop tarjoaa täysikokoisen mutta muotokieleltään ohuen ja modernin näppäimistön sekä kompaktin, tyylikkään hiiren, joka sopii mukavasti käteen.

Microsoft Ergonomic Desktopin hinta on 99,99 € ja Microsoft Bluetooth Desktopin hinta on 65,95 €.

Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös